Udflugtsmål

 
Er du til en udflugt har Lolland og Falster meget at byde på. I nærområdet finder Nykøbing Falster, der er en smuk og spændende by med gamle bygninger, museum, revy og gode muligheder for shopping.
 
Endvidere er der Middelaldercentret, som absolut er et besøg værd
 
Middelaldercentret er både en spændende attraktion og et forsøgscenter for historisk teknologi med bl.a.: Krigsmaskiner "Bliderne" Bombarder og hagebøsser Arbejdende værksteder med bl.a. smed, rebslager og farveri Ridderturneringer Middelalderhavn med skibe og handelshuse samt Tro og Overtroskoven.
 

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er Danmarks største herregårdspark og et af danskernes foretrukne udflugtsmål gennem mange generationer. Parken danner rammen om mange sjove og glade minder for tusindvis af familier - og der er endnu flere at få! En ægte oplevelser til en hel dag for hele familien.
 

Marielyst Golf & Fun Park

Marielyst Golf & Fun Park har siden 2005 udviklet sig fra at være Europas største Adventure minigolf anlæg til nu at have både Foldboldgolf, Frisbeegolf, Baseball Cage, Drivingrange, aktiviteter for de helt små.. Parken breder sig over et areal på ca. 125.000 kvm.
 

Marielyst Sports Cars

Marielyst Sports Cars er et museum opbygget over en privat samling af sportsvogne og vintage biler fra 1913-1970. På er lukket naturområde er det muligt at leje en sportscar og køre en 2,5 km. lang tur i perioden 1. juni - 31. september. Dog er banen lukket i regnvejr.

Marielyst - for alle aldre

Marielyst - for alle aldre. Alle de sjove og spændende ting ligger så tæt, at det gør det nemt at tage familien med på tur og opleve mest muligt. Der er sjov i lange baner og de forskellige attraktioner er nærmest garanti for at det kilder i hele kroppen - og den fornøjelse er både for børn og voksne. Nyd suset og tag de gode oplevelser med hjem.

Vi har samlet en række at attraktionerne i og omkrin Marielyst på dette kort. Klik på ikonerne og se, hvad de enkelte attraktioner byder på.

Vis Attraktioner nær Marielyst på et større kort
Surrondings

On the map below you'll find a variety of turist attractions . Double click the "Attraction Icon" for details.

Click for English texts

Unsere Provinz

Auf der Karte finden Sie  eine Vielzahl von touristischen Sehenswürdigkeiten. Doppelklicken Sie auf die "Attraktion Symbol" für Details.
 

Golf

Du finder to fine golfbaner ganske tæt på Tjørnevænget 22

Se golfklubbernes hjemmesider her:                                                  

Marielyst GK (www.marielystgolfklub.dk)

 

Superbowling

Ligger lige ved velkomstcentret når du kommer til Marielyst med 10 baner og plads til 250 spisende gæster samt DJ. I weekenden er Super Bowling en garanti for en god aften i selskab med dine nærmeste - se mere her
 

Tennisbaner

Det er også muligt at spille tennis i jeres ferie - Tennisbanerne i Væggerløse kan lejes på timebasis - yderligere informationer findes her
 

Højskolen

Højskolen med de mange forskellige aktiviteter såsom spændende kurser i f.eks. fascinerende Zumba og interessante operakurser. Desuden byder højskolen også på mange forskellige gratis foredrag og dejlige musikaftener i den smukke koncertsal med udsigt over søen og den fortryllende have.
Tjørnevænget 22 - Bed and Breakfast | Tjørnevænget 22, 4872 Idestrup - Danmark | Tlf.: +45 23 64 60 39